.

.

Сито за тестирање на кол-пармер, 8 ОД месинг рамка/месинг жица, половина висина, бр. 100

Сито за тестирање на кол-пармер, 8 ОД месинг рамка/месинг жица, половина висина, бр. 100

DEN 3.33

Износ
Залиха

Материјал : Месинг рамка, месинг жица. Тајлер Стандардна големина на екранот (мрежа) : 100. Отворање на сито (мм) : 0,149. Американска стандардна големина на екранот (не) : 100. Висина (кратка инч) : 1. Материјал : месинг рамка, месинг жица. Тајлер Стандардна големина на екранот (мрежа) : 100. Отворање на сито (мм) : 0,149. Американска стандардна големина на екранот (не) : 100. Висина (кратка инч) : 1. Овие сита за тестирање на месинг се серизираат и доаѓаат со сертификат за усогласеност со сито за тестирање. Еквивалентно на сито за усогласеност ASTM E11-09.

Карактеристики

Производи во категоријата