.

.

Мода ангели Лала Шакер Компактен портфолио на скици/ Книга за скици за скици/ Книга за боење на лама, кафеава/ А, 7,6 унца

Мода ангели Лала Шакер Компактен портфолио на скици/ Книга за скици за скици/ Книга за боење на лама, кафеава/ А, 7,6 унца

DEN 89.92

Износ
Залиха

Дизајн и магични слики во боја со портфолиото на скици на Llama Compth, поставено од модни ангели. Оваа подлога за скици вклучува 20 страници за боење на разни дизајни на лама и 100 налепници. Оваа спирална врзана книга е одлична за во движење и лесно се вклопува во торба или ранец. Прекрасна колекција на занаетчиски активности со часови забава и креативност. Препорачано за возраст од 6 години и повеќе години. Дизајн и магични слики во боја со портфолиото на скици на Llama Compth, поставено од модни ангели. Оваа подлога за скици вклучува 20 страници за боење на разни дизајни на лама и 100 налепници. Оваа спирална врзана книга е одлична за во движење и лесно се вклопува во торба или ранец. Прекрасна колекција на занаетчиски активности со часови забава и креативност. Препорачано за возраст од 6 години и повеќе години. Дизајн и магични слики со боја со портфолиото на скицата lamacompact од модни ангели. Ова маѓепсано портфолио на скици има лама на Sequin Shaker што ќе додаде совршен акцент на некои од вашите слики. Боја и додајте налепници во забавните дизајни на лами. Сет вклучува : 20 страници за скици, Sequin Shaker Llama и 100 налепници.

Карактеристики

Производи во категоријата