.

.

Бандаи Мобилен Костум Гундам МС-07Б-3 ГУФ ОБИЧАЈ

Бандаи Мобилен Костум Гундам МС-07Б-3 ГУФ ОБИЧАЈ

DEN 2.67

Износ
Залиха

Лесен за составување артикулиран комплет за модели за кој не е потребен лепак. Обоена пластика, потребна е минимална до нула боја. Тркач x 8, Упатство за употреба x1,Жица X1, Налепница X 1. модел делови и компоненти. Опис На производот Лесен за составување артикулиран комплет за модели за кој не е потребен лепак. Обоена пластика, потребна е минимална до нула боја. Тркач x 8, Упатство за употреба x1, Жица X1, Налепница X 1 Од Производителот Gouf Прилагодено од Тимот на 08.ms. Вклучува пиштол Гетлинг, топлински меч, пиштол монтиран на зглоб, жица за топлинска прачка. 5 различни раце.

Карактеристики

Производи во категоријата