.

.

Медитација корен чакра

Медитација корен чакра

DEN 1744.00

Износ
Залиха

Печатење со висока слабост. Еко пријателски. Купете автентични слики за квалитет само од ELL Decor. Немаме препродавачи. 36 "x 36". Печатење со висока слабост. Еко пријателски. Купете автентични слики за квалитет само од ELL Decor. Немаме препродавачи. 36 "x 36". Медитација Чакрас санскритскиот збор „чакра“ буквално значи тркало или диск. Во јогата, медитацијата и Ајурведата, овој термин се однесува на тркала на енергија низ целото тело. Постојат седум главни чакри, почнувајќи од основата на 'рбетот до круната на главата. Чакраите се користат за цели на медитација, дозволувајќи им на поединецот да медитира да стане еден со универзумот. Тоа е лесен и визуелен начин за практичарите да ја поврзат својата невидлива енергија наречена Прана со своето физичко тело што ги одржува живописни, здрави и живи.

Карактеристики

Производи во категоријата