.

.

Кристално езерце акрилно сликарство комплет и лекција за видео

Кристално езерце акрилно сликарство комплет и лекција за видео

DEN 0.67

Износ
Залиха

11 "x 14" истегната ткаенина платно на дрвена рамка. Потребни се цевки од сите бои. Четки за боја на кралската и Лангникел. Плеска крпа. Хартиена плоча за мешање. Акрилик. Акрилик. Дали го чувствувате ледениот ладен ветер на образот и топлината во срцето? Апсолутната убавина на планините покриени со снег е илустрирана во ова зачудувачко сликарство. Снегот изобилува во прекрасната планинска долина. Снежната покриена со врвови над замрзнатото езеро. Снежните борови дрвја го обликуваат зачудувачкиот поглед. Можете да го создадете овој величествен пејзаж сами или со пријателите и семејството!.

Карактеристики

Производи во категоријата