.

.

Jabra Pro 920 Mono

Jabra Pro 920 Mono

DEN 2.67

Износ
Залиха

Лесен за употреба со целодневна батерија - Jabra Pro 900 е лесно да се постави и да се започне со. Со Jabra Pro 900 можете да ги добиете и двете - и да изберете помеѓу низа варијанти на моно и дуо. Некои варијанти овозможуваат спарување со мобилни уреди и телефон или мекофон. Автоматски ја ограничува просечната изложеност на волуменот во текот на вашиот работен ден и ја одржува во рамките на акустичните стандарди. - Кристално чист звук : Дигиталната обработка на сигналот (DSP) го намалува бучавата во позадина и го отстранува ехо. Со време до 12 часа на батерија, никогаш нема да мора да се грижите за истекување. Микрофон за откажување на бучава-микрофони за откажување на бучава го намалуваат несаканиот шум во позадина и се идеални во преполни и бучни отворени работни средини. Ова го одржува нивото на звук во безбеден опсег и го штити вашиот слух. Добивате целосна интеграција и контрола на далечински повик со најновата генерација на меки телефони.Опсег на безжични слушалки - Донесете го вашиот разговор во машината за кафе, колега или приватна просторија. Одговор и крајни повици, прилагодете ја јачината на звукот и ја исклучете ја линијата со притискање на копче. Опсег на безжични слушалки - Донесете го вашиот разговор во машината за кафе, колега или приватна просторија.- Safetone : Jabra Safetone ги вклучува Jabra Peakstop и Jabra Intellitone - подобрена технологија за заштита на слухот. Некои варијанти овозможуваат спарување со мобилни уреди и телефон или мекофон. Микрофон за откажување на бучава-микрофони за откажување на бучава го намалуваат несаканиот шум во позадина и се идеални во преполни и бучни отворени работни средини. Пред да ги достигнат ушите. Звук од светска класа-Разговорите за животна средина бараат одлични звучници за намалување на бучавата и микрофон за откажување од бучава, кој исто така избегнува воздушни шокови.

Карактеристики

Производи во категоријата