.

.

Haissstronica 200pcs топлина смалување на конекторите за лопата, 22-10 конектори за жици со свинче, бргу исклучување на терминалите за свињи

Haissstronica 200pcs топлина смалување на конекторите за лопата, 22-10 конектори за жици со свинче, бргу исклучување на терминалите

DEN 431.84

Износ
Залиха

Висококвалитетната обвивка за цевка за намалување на топлината содржи лепило за топло топење. Доста е да ги завиткате жиците и брзо се намалува. По загревањето за да се обезбеди заштита од изолација. Лесно поделете и поврзете 3 начини. Одличните карактеристики на црвен бакар со мат калај. Обезбедува супер електрична спроводливост и безбедност на жицата. Мерач на жица-конекторите за лопата на Piggyback лесно се разделуваат и поврзуваат 3 начини. Пакетот содржи AWG22-16 80pcs, AWG16-14 70pcs, AWG12-10 50pcs. Затемнет црвен бакар-металот изработен од конзервиран црвен бакар кој е дебел и доволно квалитетен за да обезбеди силна и сигурна врвна врска со жицата. Не мора да се грижите за кршење или недоволна спроводливост. Во согласност со сите релевантни стандарди-машките и женските конектори за лопата се цврсто поврзани. Висококвалитетното смалување на топлината-преодредена топлина цевка за намалување на топлината обезбедува висока јачина на затегнување и отпорност на истегнување и минимизирање на механичко оштетување. Дебелиот барел обезбедува силен прегратка секој пат. Сигурност на перформансите. Вашата жица никогаш нема да се лизне од овие конектори за жица за намалување на топлината. Доверба на купувачот-застануваме зад квалитетот на нашите производи. Ако поради која било причина не сте задоволни од набавката, ве молиме контактирајте не. Ние нудиме 30-дневна гаранција за враќање на парите и 12-месечна гаранција за замена што им дава на клиентите 100% гаранција за задоволство за набавки без ризик!. Мерач на жица-конекторите за лопата на Piggyback лесно се разделуваат и поврзуваат 3 начини. Пакетот содржи AWG22-16 80pcs, AWG16-14 70pcs, AWG12-10 50pcs. Затемнет црвен бакар-металот изработен од конзервиран црвен бакар кој е дебел и доволно квалитетен за да обезбеди силна и сигурна врвна врска со жицата. Не мора да се грижите за кршење или недоволна спроводливост. Во согласност со сите релевантни стандарди-машките и женските конектори за лопата се цврсто поврзани. Висококвалитетното смалување на топлината-преодредена топлина цевка за намалување на топлината обезбедува висока јачина на затегнување и отпорност на истегнување и минимизирање на механичко оштетување. Дебелиот барел обезбедува силен прегратка секој пат. Сигурност на перформансите. Вашата жица никогаш нема да се лизне од овие конектори за жица за намалување на топлината. Доверба на купувачот-застануваме зад квалитетот на нашите производи. Ако поради која било причина не сте задоволни од набавката, ве молиме контактирајте не. Ние нудиме 30-дневна гаранција за враќање на парите и 12-месечна гаранција за замена што им дава на клиентите 100% гаранција за задоволство за набавки без ризик!.

Карактеристики

Производи во категоријата