.

.

Солза и измијте - Машински стабилизатор на вез Поддршка 100 прецизни листови - средна тежина 2.0oz. - 8 x8 - одговара на 4х4 обрачи

Солза и измијте - Машински стабилизатор на вез Поддршка 100 прецизни листови - средна тежина 2.0oz. - 8 x8 - одговара на 4х4

DEN 319.84

Износ
Залиха

Висококвалитетна средна тежина 2.0oz солза и измијте ја поддршката за везови. Солзи лесни во која било насока. 100 8 "x8" прецизни чаршафи. Се вклопува во карики за везови 4x4. Не е погоден за слободна чипка (наместо тоа, користете вилен или баџемтер). Висококвалитетна средна тежина 2.0oz солза и измијте ја поддршката за везови. Солзи лесни во која било насока. 100 8 "x8" прецизни чаршафи. Се вклопува во карики за везови 4x4. Не е погоден за слободна чипка (наместо тоа, користете вилен или баџемтер).

Карактеристики

Производи во категоријата