.

.

Зеродеко сунѓери кујнски сунѓери кујна 10 парчиња кујна кујна сунѓери не-гребење чистење сунѓерски садови сунѓери влошки за кујнски бања чистење на домаќинства ло?

Зеродеко сунѓери кујнски сунѓери кујна 10 парчиња кујна кујна сунѓери не-гребење чистење сунѓерски садови сунѓери влошки за

DEN 2.00

Износ
Залиха

Тие можат ефикасно да исчистат кујнски прибор и тие ќе бидат ваши асистенти за домашни работи. Користењето на нашиот сунѓер за чистење сунѓер е полесен начин за бришење на валкано без да оставиме гребнатини со сунѓерите. Сунѓерот за чистење има двостран дизајн, едната страна е специјално дизајнирана за чистење на тенџерето, а другата за бришење вода. Сунѓер за миење садови е дизајниран да се исчисти и повторно да се користи. Обезбедете ефикасно и темелно чистење. Со добра функција за чистење и чистење, сунѓер за миење садови може подобро да исчисти чинии, мијалници, чаши, итн. Тие можат ефикасно да ги исчистат кујнските прибор, и тие ќе бидат вашите асистенти за домашни работи. Користењето на нашиот сунѓер за чистење сунѓер е полесен начин за бришење на валкано без да оставиме гребнатини со сунѓерите. Сунѓерот за чистење има двостран дизајн, едната страна е специјално дизајнирана за чистење на тенџерето, а другата за бришење вода. Сунѓер за миење садови е дизајниран да се исчисти и повторно да се користи. Обезбедете ефикасно и темелно чистење. Со добра функција за чистење и чистење, сунѓер за миење садови може подобро да исчисти чинии, мијалници, чаши, итн. Опис Овој сунѓер за миење садови е направен од сунѓер и полиестерски материјали. Едноставно сунѓер за вода, тогаш ќе стане ултра-мек и не се намалува. Висока апсорпција на вода, нелепливо масло, добар ефект на деконтаминација. Може да се користи за чистење на садови. Карактеристики : Како што е прикажано-материјал : Полиестер, големина на сунѓер : 16.50x8.50x2.00cm/6.48x3.34x0.79in-тие можат ефикасно да ги исчистат кујнските прибор, и тие ќе бидат вашите асистенти за домашни работи. Со добри измет и чистење и чистење Функција, сунѓер за миење садови може подобро да исчисти чинии, мијалници, чаши, итн.-користењето на сунѓерскиот сунѓер сунѓер е полесен начин за бришење валкано без да остави гребнатини со нашите сунѓери.-сунѓер за миење садови е дизајниран да биде лесно чистење и повторно користено . Обезбедете ефикасно и темелно чистење.-Сунѓерот за чистење има двостран дизајн, едната страна е специјално дизајнирана за чистење на тенџерето, а другата за бришење вода. Пакуван, вклучително и 10 × Scrub Sponges.

Карактеристики

Производи во категоријата