.

.

Паркер Ханифин Бф084 Златна Етикета Серија Би-Проток Филтер-Посува, Тип Бф, 1/2 САЕ Фитинг, 10,4 Кубни Во Филтер Површина, 2,50 Школка Дијаметар, 6,35 Должина

Паркер Ханифин Бф084 Златна Етикета Серија Би-Проток Филтер-Посува, Тип Бф, 1/2 САЕ Фитинг, 10,4 Кубни Во Филтер Површина, 2,50

DEN 1.00

Износ
Залиха

100% Бакар Одф Лемење Или Никел Позлатени Одблесокот Фитинзи. Јадрото за сушење обезбедува сигурно и ефикасно отстранување на цврсти загадувачи, киселина и влага. Јадрото е амортизирано во дихтунзи со влакна за да се заштити јадрото и да се обезбедат перформанси без проблеми. Надворешниот слој за боја во прав надминува 500 часовен тест за прскање со сол астм за да се спротивстави на корозијата. Златната Етикета филтер за двотек - сушач е дизајнирана специјално за апликации за топлинска пумпа или обратен циклус. Надворешните вентили за проверка не се потребни бидејќи се Вградени во филтерот-посува. произведено во Сад. Произведено Од Паркер Ханифин Корп.

Карактеристики

Производи во категоријата