.

.

BoxWave Тастатура За Мобилност Паметни Темп - SlimKeys Bluetooth Тастатура, Преносни Тастатура Со Интегрирани Команди За CellAllure Smart Temp-Jet Black

BoxWave Тастатура За Мобилност Паметни Темп - SlimKeys Bluetooth Тастатура, Преносни Тастатура Со Интегрирани Команди За CellAllure

DEN 3.33

Износ
Залиха

? [КОМПАКТЕН] на само 3/16 од инч, Тастатурата Со Слаби Копчиња Е супер тенка и лесна! Безбедно складирајте ја тастатурата лесно со ПОГОДНА големина. Кога е време да ја напишете таа долга текстуална порака, е-пошта или статија, можете брзо да ја поставите назад со уште помалку напор!. ? [ЛЕСНИ] одговорните копчиња на Блутут тастатурата на Тастатурата се доволно големи за истото ТАКТИЛНО пишување на допир што би го направиле на тастатура со целосна големина, но доволно тенка и лесна за да ја понесете со вас насекаде!. ? [ЗАШТЕДА НА БАТЕРИЈА] прекинувачот за вклучување/исклучување На Тастатурата Со Слаби Копчиња ви овозможува ДА ЈА ЗАЧУВАТЕ моќноста на БАТЕРИЈАТА со исклучување на тастатурата кога не се користи. Неговата напредна Bluetooth Верзија 3.0 е исто така дизајнирана да ги избегне трошоците за одвод на батеријата за да ја остави постарата bluetooth верзија постојано вклучена. ? [BLUETOOTH ВЕРЗИЈА 3.0] BLUETOOTH ВЕРЗИЈА 3.0 е најновата во технологијата за спарување на Тастатурата! Ова значи побрзо спарување и БЕСПРЕКОРНА комуникација помеѓу Вашиот Паметен Темперамент и Тастатурата На Bluetooth Slim Keys!. ? [ПРЕНОСНИ] Слаби Клучеви Bluetooth Тастатурата е совршен придружник ЗА ПАТУВАЊЕ бидејќи ви овозможува да го користите Вашиот Паметен Темперамент како нетбук. Ако ја барате блискоста да допрете на тастатура додека ја користите Вашата Паметна Температура, Тастатурата Slimkeys Bluetooth е за вас!На само 3/16 инчи, Тастатурата Со Слаби Копчиња Е супер тенка и лесна! Неговите одговорни копчиња во стилот на шиклет се доволно големи за истото ТАКТИЛНО пишување на допир што би го направиле на тастатура со целосна големина, но доволно тенка и лесна за да ја понесете со себе насекаде! ТОЈ е СОВРШЕН придружник за патување бидејќи ви овозможува да го користите Вашиот Паметен Темперамент како нетбук. Безбедно складирајте ја тастатурата и Паметниот Темперамент лесно со ПОГОДНАТА ТЕНКА големина. Кога е време да ја напишете таа долга текстуална порака, е-пошта или статија, можете брзо да ја поставите назад со уште помалку напор!Прекинувачот за вклучување/исклучување На Тастатурата Slim Keys Bluetooth ви овозможува ДА ЗАШТЕДИТЕ енергија од БАТЕРИЈАТА со исклучување на тастатурата кога не се користи. Неговата напредна Bluetooth Верзија 3.0 е исто така дизајнирана да ги избегне трошоците за одвод на батеријата за да ја остави постарата bluetooth верзија постојано вклучена. BLUETOOTH ВЕРЗИЈА 3.0 е најновата во технологијата за спарување тастатура! Ова значи побрзо спарување и БЕСПРЕКОРНА комуникација помеѓу Вашиот Паметен Темперамент и Тастатурата На Bluetooth Slim Keys! Тастатурата На Bluetooth Slimkeys од Box Wave! Тип на допир На Вашиот Паметен Темперамент дома или во движење!.

Карактеристики

Производи во категоријата