.

.

Jf-xuan повеќефункционално мерач на земја мерач на мерач на мерач на мерач на мерачи , дигитален мерач на прицврстувач , со систем за аларм за складирање на податоци ?

Jf-xuan повеќефункционално мерач на земја мерач на мерач на мерач на мерач на мерачи , дигитален мерач на прицврстувач , со

DEN 0.67

Износ
Залиха

Функција за складирање на податоци : Може да се евидентираат 99 комплети резултати за мерење, заштедувајќи дополнително време на снимање. Дизајн на глава на прецизност : Користење на прецизно железо јадро и ликвидација, стабилно, прецизно и силно анти-мешање. Црн мат случај : поотпорен на нечистотија и абење, мерачот на стегачот е поцврст во целина. Копче за избор на функција : Севкупното сортирање на копчињата е уредно и научно, што ја прави операцијата попогодна. Лесен за употреба, безбеден и брз : При мерење на заземјен систем со јамка, нема потреба да го исклучите оловото на земјата и да нема помошна електрода. Power supply : 6 VDC (4 sections of alkaline dry battery) Working temperature : -10 ° C -55 ° CRelative humidity : 10%-90%LCD display : 4-digit LCD digital display, length and width 47 × 28.5mm Clamp meter quality ( со батерија) : 1130 GClamp Големина : 275мм долга, ширина 85мм, ниво на густови на дебелина од 56мм : Двоен инсулациони карактеристики : Префрлање на моделот на вилицата : Automaticexternal магнетно поле :

Карактеристики

Производи во категоријата