.

.

Резервоар за стакло Terra Glass Terrarium - 24 x 18 x 18 инчи

Резервоар за стакло Terra Glass Terrarium - 24 x 18 x 18 инчи

DEN 0.33

Износ
Залиха

Зголемена површина на земјата : Terrarium Exo Terra е подлабок од резервоарот „тип на аквариум“, што резултира во продолжена површина на земјата. Мал, висок- 18 ”x 18” x 24 ”7. Терариумот е без сомнение најважниот аспект на успешно чување на влекачи и амфибиски. Ексо Тера Природно стакло Терариум е идеално влекачи или амфибиско куќиште дизајнирано од европски херпетолози. Вентилацијата на горниот дел на екранот овозможува УВБ и инфрацрвена пенетрација и е целосно отстранлива за лесен пристап при украсување или чистење. Дополнителниот висок фиксен преден прозорец е идеален за дебели слоеви на подлоги (влекачи на закопчување), водни делови (палудариум) или за монтирање на Exo Terra reptile Den. Во внатрешноста на терариумот. Предните отворени врати (единечна врата на нано -терариумите) дозволуваат Лесен пристап за одржување и хранење. Патентирана вентилација на предниот прозорец. За време на одржувањето на терариумот, една врата може да се чува затворена во секое време; Намалување на ризикот од бегство од брз рептил или фидер инсект и подобро ја задржува топлината и влажноста внатре во исто време. Постојат 12 различни големини на егзо терариумите за природно стакло, сите изградени со исти одлични карактеристики што помагаат да се обезбеди вашиот влекач или амфибиан со трајно и удобно опкружување за живеење. Двојни врати за бесплатен пристап за бегство. Нано, висок- 8 ”x 8” x 12 ”3. Издржливите брави на страните го обезбедуваат екранот врвот на рамката на терариум. Карактеристики на производи со двојни врати : Двојните врати на отворите (единечна врата на нано) овозможуваат лесен пристап за одржување, погрешно и хранење. Го одржува целиот долен панел добро вентилиран за да обезбеди оптимални топли и ладни места. За да се задоволат потребите на хобистот и уште поважно, потребите на влекачи и водоземци, Ексо Тера разви широк спектар на терариуми. Секој терариум е тестиран за протекување. Заклучување : Сигурно специјално дизајнирано заклучување спречува несакано отворање од деца или домашни миленици и е дополнителна безбедносна мерка за да ги задржи животните во терариумот. Постојат над 6. Голем, висок- 36 ”x 18” x 24 ”12. Стаклен терариум за влекачи или водоземци. Врвот има вградени вградени влезови од двете страни за безбедно водење жици и цевки во внатрешноста на терариумот и чува мали влекачи и фидер инсекти во рамките на терариумот. Отстранлив покривка од не'рѓосувачки челик : Врвот на целиот екран овозможува UVB и инфрацрвена пенетрација и е целосно отстранлив за лесен пристап при украсување или чистење.) И обезбедува дополнителна димензија на искачување. Мини, високи- 12 ”x 12” x 18 ”5. Големи, екстра високи- 36 ”x 18” x 36 ”Опционални додатоци (не се вклучени) Exo Terra Compact Top Canopy Exo Terra Dual Top Canopy Exo Terra Monsoon Exo Terra Hygro, Thermo и Combo-Meters Exo Terra Lock за да се спречи пристапот. Подигната дно рамка со цел да се вклопи грејач на подлогата; Водоотпорно дно. Иако е многу слична во форма и големина како резервоарите „тип на аквариум“, овие нови верзии ги имаат сите одлични карактеристики на типичниот Exo Terra Terrarium. Што има во кутијата? Сите природни стаклени терариум декоративни позадини Exo Terra Природни терариуми Димензии (WXDXH) 1. Позадина со природен изглед на карпи : Позадината на карпестата природна изглед е во иста боја на семејство како и другите додатоци на егзо Тера убаво се мешаат за живеалиште на природен изглед.

Карактеристики

Производи во категоријата