.

.

ILSCO T3A2-800N AL MEC 800-350 9/16-1-3/4 TUL CSA, сребро

ILSCO T3A2-800N AL MEC 800-350 9/16-1-3/4 TUL CSA, сребро

DEN 2743.04

Износ
Залиха

Ал Мек (3) 800-350 9/16-1-3/4 TUL CSA. Должината на пакетот на производот е 7,25 инчи. Ширината на пакетот на производот е 6,19 инчи. Висината на пакетот на производот е 2 инчи. ILSCO T3 A2-800 N AL MEC (3) 800-350 9/16-1-3/4 TUL CSA.

Карактеристики

Производи во категоријата