.

.

Кревање Тежина 6 Обложен Црн Кожен Ремен Кросфит Теретана Кревање Моќ

Кревање Тежина 6 Обложен Црн Кожен Ремен Кросфит Теретана Кревање Моќ

DEN 763.20

Износ
Залиха

Осигурајте се да измерите околу папокот за да ја пронајдете големината на половината, а не големината на панталоните. Црна кожа 6 инчен Појас За Кревање Тегови. Одлична основна поддршка за кревање тегови, кревање моќ и кросфит тренинг. 3 бизнис ден приоритет пошта превозот. Осигурајте се да измерите околу папокот за да ја пронајдете големината на половината, а не големината на панталоните. Црна кожа 6 инчен Појас За Кревање Тегови. Одлична основна поддршка за кревање тегови, кревање моќ и кросфит тренинг. 3 бизнис ден приоритет пошта превозот.

Карактеристики

Производи во категоријата