.

.

DSFHKUYB Боја За Еднократна Употреба Кеса За Ѓубре Хотел Домаќинство 5-Ролна Пластична Кеса Точка Пауза 2 Пакување Gules

DSFHKUYB Боја За Еднократна Употреба Кеса За Ѓубре Хотел Домаќинство 5-Ролна Пластична Кеса Точка Пауза 2 Пакување Gules

DEN 2.67

Износ
Залиха

Материјалот е полиетилен, материјалот е исклучителен, а квалитетот не е добар. Добра цврстина, силна носивост, силна и издржлива. Тип на кршење на рамна уста, лесен за кинење, јасна точка на прекин и повеќе пренослив. Голем капацитет, без истекување на вода и поголема инсталација за задоволување на дневните потреби. Материјалот е полиетилен, материјалот е исклучителен, а квалитетот не е добар. Добра цврстина, силна носивост, силна и издржлива. Тип на кршење на рамна уста, лесен за кинење, јасна точка на прекин и повеќе пренослив. Голем капацитет, без истекување на вода и поголема инсталација за задоволување на дневните потреби. Боја : црвена, жолта, зелена, сина, виолетова, блекстил : рамен материјал за уста : сосема нов.

Карактеристики

Производи во категоријата