.

.

Eyhlkm 6 Cross-Cut Shredder Micro-Cut Photo Photo Protable Electric Tilt A4 Office Shredder Home Office со 10L капацитет

Eyhlkm 6 Cross-Cut Shredder Micro-Cut Photo Photo Protable Electric Tilt A4 Office Shredder Home Office со 10L капацитет

DEN 804.80

Износ
Залиха

Шредер сече до 6 листови истовремено со микро сечење од 6мм за да се обезбеди максимална безбедност. Со остри и издржливи сечила на челик нитрид, може да се уништи до 6 листови/80g A4 хартија истовремено и не е лесно да се заглави. Големината на хартијата е 220мм, брзината на сечење е 2,5м/мин, а волуменот на кутијата за уништување е 10 L. Системот за заштита од прегревање и преоптоварување го прави побезбеден и го продолжува животот на уништувачот. Може да се справи со документи, кредитни картички, банкарски картички, итн. Шредер сече до 6 листови истовремено со микро сечење од 6мм за да обезбеди максимална безбедност. Со остри и издржливи сечила на челик нитрид, може да се уништи до 6 листови/80g A4 хартија истовремено и не е лесно да се заглави. Големината на хартијата е 220мм, брзината на сечење е 2,5м/мин, а волуменот на кутијата за уништување е 10 L. Системот за заштита од прегревање и преоптоварување го прави побезбеден и го продолжува животот на уништувачот. Може да се справи со документи, кредитни картички, банкарски картички, итн. Опис. Шредер пресекува до 6 чаршафи во исто време со микро сечење од 6мм за да се обезбеди максимална безбедност. Со остри и издржливи сечила на нитрид челик, може да се уништи до 6 листови/ 80g A4 хартија истовремено и не е лесна за џем. може да се справи со документи, кредитни картички, банкарски картички, итн. Спецификации.Материјал : ABS Plasticsize : 326x280x142mm / 12.83x11.02x5.59inchpackage Вклучува.1 Парче Шредедер (Адаптер за ЕУ) Белешки.Колори може да варираат малку поради калибрација на боење на секој дисплеј. Ве молиме, оставете мало отстапување за мерење поради рачното мерење. Боите може да имаат различни како што е приказот на разликата, ве молиме разберете.

Карактеристики

Производи во категоријата