.

.

SXYMKJ USB Флеш Пенкало Диск 64 Мк 128gb Голема Брзина Стап 32GB Домување Pendrives Меморија Диск Авион Цртан Филм Подарок В Стап

SXYMKJ USB Флеш Пенкало Диск 64 Мк 128gb Голема Брзина Стап 32GB Домување Pendrives Меморија Диск Авион Цртан Филм Подарок В

DEN 1.00

Износ
Залиха

Поддржува топол приклучок не е потребно надворешно напојување, USB автобус-напојуван. Поддржете ги сите тековни компјутерски системи. брзините варираат во зависност од видовите датотеки што се пренесуваат и конфигурацијата на компјутерот. Поддржува топол приклучок не е потребно надворешно напојување, USB автобус-напојуван.Поддржете ги сите тековни компјутерски системи.брзините варираат во зависност од видовите датотеки што се пренесуваат и конфигурацијата на компјутерот.Стапка на читање : 12mb-18mb/S Стапка На Запишување : 4-6 Mb/SInterface USB 2.0 Одличен USB мемориски стап во одлична состојба за капацитет : 4 GB=приближно 3,6 GB-3, 8 GB8 GB=приближно 7,2 GB-7, 6 GB16 GB=приближно 14,4 GB-14, 8 GB32 GB=приближно 28,5 GB-30 GB64 GB=приближно 58.5 gb-60gb128gb=Околу 110gb-120gb.

Карактеристики

Производи во категоријата