.

.

ПБКИНКМ УСБ 3.1 Тип-Ц До АДАПТЕР 4К УСБ Ц Центар со Центар 3.0 2.0 Тф Сд Читач Слот ПД ЗА УСБ Ц Сплитер

ПБКИНКМ УСБ 3.1 Тип-Ц До АДАПТЕР 4К УСБ Ц Центар со Центар 3.0 2.0 Тф Сд Читач Слот ПД ЗА УСБ Ц Сплитер

DEN 2535.36

Износ
Залиха

УСБ 3.1 Тип-Ц До Адаптер 4К УСБ Ц Центар со Центар 3.0 2.0 Тф Сд Читач Слот ПД ЗА УСБ Ц Сплитер. Специјално Дизајниран за друг стандарден тип-c(целосен функционален) овозможен уред, проширете 1 USB C во мулти. Задоволат сите ваши потреби со центар.Приклучете и играјте за да ги проширите вашите можности, погодно за носење со вас во движење. [АДАПТЕР СО висока Резолуција 4 K ] USB C ви овозможува или проширување на приказот на вашиот / друг уред од типот c НА ТВ, монитор или проектор со резолуција до 4 K UHD (3840 x 2160 @ 30hz). [Супер пренос на податоци] 1 USB 3. 0 поддржете пренос на податоци со брзина до 5 Gbps и овозможете истовремено поврзување на три периферни уреди, вклучувајќи тастатури, глувци, хард диск. Наназад компатибилен СО USB 2. 0 уреди. Со sd и TF слотови, лесно се пристапува за читање Микро Sd Мемориски картички на мобилни Телефони и ТФ картички на камери во исто време. Поддржете Сд Мемориски картички и тф мемориски картички до 512ГР. Идеална алатка за фотограф или дизајн.

Карактеристики

Производи во категоријата