.

.

Бестч УСБ 2.0 Кабелски Лаптоп Компјутер Синхронизација На Податоци Кабел Олово За Freelander PD50 PD60 PD20 Андроид Таблет КОМПЈУТЕР

Бестч УСБ 2.0 Кабелски Лаптоп Компјутер Синхронизација На Податоци Кабел Олово За Freelander PD50 PD60 PD20 Андроид Таблет КОМПЈУТЕР

DEN 11.04

Износ
Залиха

Светски Влезен Напон 100-240ВАЦ 50/60хз. ОВП, ОЦП, ДКП Заштита (ОВП : Над Напон Излез Заштита. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита На Излезот На Краток Спој). Тестирани Единици. Во Одлична Работна Состојба. Ве молиме проверете го вашиот модел дали е ист како и списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купувате погрешни производи.Благодарам!. Бестч УСБ 2.0 Кабелски Лаптоп Кабел За Синхронизација На Податоци Кабел За Freelander PD50 PD60 PD20 Android Таблет компјутер. Светски Влезен Напон 100-240ВАЦ 50/60хз. ОВП, ОЦП, ДКП Заштита (ОВП : Над Напон Излез Заштита. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита На Излезот На Краток Спој). Тестирани Единици. Во Одлична Работна Состојба. Ве молиме проверете го вашиот модел дали е ист како и списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купувате погрешни производи.Благодарам!. Бестч УСБ 2.0 Кабелски Лаптоп Кабел За Синхронизација На Податоци Кабел За Freelander PD50 PD60 PD20 Android Таблет компјутер. Бестч УСБ 2.0 Кабелски Лаптоп Кабел За Синхронизација На Податоци Кабел За Freelander PD50 PD60 PD20 Android Таблет компјутер.

Карактеристики

Производи во категоријата