.

.

ИСПРАВЕН Нов Usb Кабелски Оловен Полнач Компатибилен со iMiTO 8 Android 2.3 ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР Мулти-Допир M801 AM801 AM802 Rk2918 ANDROID Wi-Fi ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР

ИСПРАВЕН Нов Usb Кабелски Оловен Полнач Компатибилен со iMiTO 8 Android 2.3 ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР Мулти-Допир M801 AM801 AM802 Rk2918

DEN 3.00

Износ
Залиха

Светски Влезен Напон 100-240ВАЦ 50/60хз ОВП, ОЦП, ЗАШТИТА ОД ДКП (ОВП : Над Заштита Од излез На Напон. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита На Излезот На Краток Спој). Тестирани Единици. Во Одлична Работна Состојба. Исправен 30 Дена Враќање На Средствата. 24 Месеци Размена. Исправен Нов Usb Кабелски Оловен Полнач Компатибилен со i Mi TO 8 " Android 2.3 Таблет КОМПЈУТЕР Со Повеќе Допири M801 AM801. Компатибилен Со : Imito AM802 Rockchip RK2918 Android Wi-Fi Таблет КОМПЈУТЕР. Исправен Нов Usb Кабелски Оловен Полнач Компатибилен со i Mi TO 8" Android 2.3 Таблет КОМПЈУТЕР Со Повеќе Допири M801 AM801 CECCROHS 100-240.

Карактеристики

Производи во категоријата