.

.

Гејтс 7/C158 Hi-Powerband Ii Powerband V-Појас Со V-80 Соодветна Програма, C Дел, 6-1/8 Вкупна Ширина, 17/32 Висина, 162,0 Појас Надвор Од Обемот

Гејтс 7/C158 Hi-Powerband Ii Powerband V-Појас Со V-80 Соодветна Програма, C Дел, 6-1/8 Вкупна Ширина, 17/32 Висина, 162,0 Појас

DEN 2.67

Износ
Залиха

Појасите Со Висока Моќност II се дел од Системот За совпаѓање V80 На Gates, кој гарантира дека сите ремени од ист тип и големина ќе бидат попрецизно усогласени отколку што бараат стандардите На Здружението На Производители На Гума (RMA) и Меѓународната Организација За Стандарди (ISO). V-ремени, исто така наречени ремени за вентилатори во автомобилски апликации, поврзуваат две или повеќе ротирачки вратила за да пренесат моќност во погонскиот систем. Моќна лента за врзување за странична јачина и останување на вистинскиот пат. Конкавни странични ѕидови за рамномерна распределба на абење. Жици врзани за телото за еднаква дистрибуција на оптоварување и намален стрес на свиткување. ЕПДМ за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи. V-ремените се стандардни за пренос на енергија управувано од ремен и може да се користат во системи со еден или повеќе ремени за зголемена моќност на носење. Оваа конструкција на Моќност овозможува повеќе ремени да функционираат како една единица, со рамномерна распределба на оптоварувањето и секое влакно безбедно се вклопува во жлебот на снопот.ЕПДМ за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи. Трапезоидната форма на пресекот на ременот се заглавува во жлебот на слично обликувано снопче или макара за да обезбеди влечење и усогласување. Конкавни странични ѕидови за рамномерна распределба на абење. Ова дејство на клин се зголемува со зголемувањето на оптоварувањето, обезбедувајќи поголем пренос на вртежен момент и минимално лизгање. Неговите жици се врзани за телото се силно врзани за телото на ременот за еднаква распределба на оптоварувањето и за намалување на стресот на свиткување без влошување на кабелот. Тие се наоѓаат во погонските системи во автомобилската, земјоделската, текстилната, печатарската, рударската и канцелариската опрема, меѓу другите. V80 соодветна програма за прецизно усогласени големини во различни типови појаси. Овој V-појас ги исполнува стандардите за отпорност НА масло И топлина на РМА и барањата за статичка спроводливост и е погоден за употреба во погони во кои единечните ремени имаат тенденција да вибрираат, превртуваат или скокаат од погонот. Овој Појас Со Висока Моќност НА Гејтс Е V-појас За Пренос на енергија за единечни или повеќе Погони Со V-појас.

Карактеристики

Производи во категоријата