.

.

D&засилувач; D PowerDrive L536 Kevlar V Појас ,amмид, 1

D&засилувач; D PowerDrive L536 Kevlar V Појас ,amмид, 1

DEN 193.12

Износ
Залиха

Појас 5 LK 5/8 x 36in OC (BK33). Произведено во кина. Материјал-arмид. Тежина на пакетот : 0,37 фунти. Појас 5 LK 5/8 x 36in OC (BK33). Произведено во кина. Материјал-arмид. Тежина на пакетот : 0,37 фунти. Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На производителот на САД од ист Тип.

Карактеристики

Производи во категоријата