.

.

Иопко Дрвени Три-Врата Собранието Дрвени Комплет Вратата Врата. Занает Декорација &засилувач; Виси Топката Украс Во Собата

Иопко Дрвени Три-Врата Собранието Дрвени Комплет Вратата Врата. Занает Декорација &засилувач; Виси Топката Украс Во Собата

DEN 2.00

Износ
Залиха

Само Инсталација. Дрвото Е За Внатрешна Употреба . Може Да Се Стави На Отворено, Доколку Се Користи Со Соодветен 0,2 Лак. Совршен Дизајн И Изработка, За Да Се Зголеми Реставрацијата На Дрвената Врата Треба Да Изгледа. 1 Поставете Дрвена Врата. Фина Изработка Од 3 Мм. Производот Е Испорачан Покажуваат Некои Мали Разлики. Ова Доведува До Рустикален Изглед, Но Може Да Се Отстрани Со Лесно Брусење. Тој Ќе Исчезне На Сликарството. Секој Мал Мирис На Дрво Е И Исчезнува За Кратко Време При Контакт Со Воздухот. Нашите Врати Се Погодни За Внатрешна Употреба И Може Да Се Користат И На Отворено, Откако Ќе Бидат Запечатени Со Соодветен Горниот Слој Или Лак. Вашата Врата Може Да Се Фиксира На Скали, Здолништа, Рамки На Вратите, Ѕидови, Дрвја - Соодветните Локации Се Ограничени Од Вашата Имагинација!. Само Инсталација. Дрвото Е За Внатрешна Употреба . Може Да Се Стави На Отворено, Доколку Се Користи Со Соодветен 0,2 Лак. Совршен Дизајн И Изработка, За Да Се Зголеми Реставрацијата На Дрвената Врата Треба Да Изгледа. 1 Поставете Дрвена Врата. Фина Изработка Од 3 Мм. Производот Е Испорачан Покажуваат Некои Мали Разлики. Ова Доведува До Рустикален Изглед, Но Може Да Се Отстрани Со Лесно Брусење. Тој Ќе Исчезне На Сликарството. Секој Мал Мирис На Дрво Е И Исчезнува За Кратко Време При Контакт Со Воздухот. Нашите Врати Се Погодни За Внатрешна Употреба И Може Да Се Користат И На Отворено, Откако Ќе Бидат Запечатени Со Соодветен Горниот Слој Или Лак. Вашата Врата Може Да Се Фиксира На Скали, Здолништа, Рамки На Вратите, Ѕидови, Дрвја - Соодветните Локации Се Ограничени Од Вашата Имагинација!. Дрвени Три-Врата Собранието Дрвена Врата Врата. Занает Декорација & Виси Топката Украс Set Fine изработка од 3 мм. производот е испорачан покажуваат Некои Мали разлики. Ова доведува до рустикален изглед, но може да се отстрани со лесно брусење. Тој ќе исчезне на сликарството. Секој мал мирис на дрво е и исчезнува за кратко време при контакт со воздухот.1 поставете Дрвена Врата Совршен дизајн и изработка, за да ја максимизирате реставрацијата на дрвената врата треба да изгледа.Нашите врати се погодни за внатрешна употреба и може да се користат и на отворено, откако ќе бидат запечатени со соодветен горниот слој или лак. Вашата врата може да се фиксира на скали, здолништа, рамки на вратите, ѕидови, дрвја - соодветните локации се ограничени од вашата имагинација!Само инсталација. Дрвото е за внатрешна употреба . Може да се стави на отворено, доколку се користи со соодветен 0,2 лак.

Карактеристики

Производи во категоријата