.

.

Moonlite приказни за книги за проектор за фенерче, дете дете | Многу гладниот гасеница | Приказна за единечни пакети за 12 месеци и нагоре

Moonlite приказни за книги за проектор за фенерче, дете дете | Многу гладниот гасеница | Приказна за единечни пакети за 12 месеци

DEN 240.00

Износ
Залиха

Проектни приказни од вашиот телефон : Продолжете со волшебното време на приказната на вашето дете со повеќе приказни од библиотеката Месечината! Многу гладниот Caterpillar работи со проекторот за приказни на Мунлит (продаден одделно). Вметнете ја ролна приказната во проекторот на месечината, клип на проекторот на вашиот паметен телефон (не е вклучен) и живописни приказни на wallидот или таванот за магично искуство во приказната. Уживајте во приказните со вашето дете : Дајте ја оваа интерактивна приказна што ја раскажува играчката како подарок за мали деца, вклучувајќи 1, 2 и 3 годишни момчиња и девојчиња. Искусно искуство со читање со апликацијата Moonlite : звучни ефекти во апликација го комплетираат магичниот ефект на вашето искуство во проекторот за приказни за спиење; Бидејќи децата ги слушаат приказните, тие ќе ги развијат своите јазични вештини, креативност и loveубов кон читање и учење. Мунлитските раскажувања се наменети за деца на возраст од 12 месеци и повеќе. Вклучува многу гладна ролна приказна за гасеници, картичка за активирање и водич за брз почеток; Не се потребни батерии; Компатибилен со повеќето паметни телефони, телефонот не е вклучен. Родителите се херои на приказната : вашите деца ќе сакаат да се гушкаат додека ги читате светлите, шарени приказни предвидени на wallидот од вашиот телефон; Со нашата 100% гаранција за задоволство, ако не го сакате вашето искуство со месечината во рок од 30 дена, само достигнете и ние ќе го направиме правилно за вас. 1 приказна ролна. Проектни приказни од вашиот телефон : Продолжете со волшебното време на приказната на вашето дете со повеќе приказни од библиотеката Месечината! Многу гладниот Caterpillar работи со проекторот за приказни на Мунлит (продаден одделно). Вметнете ја ролна приказната во проекторот на месечината, клип на проекторот на вашиот паметен телефон (не е вклучен) и живописни приказни на wallидот или таванот за магично искуство во приказната. Уживајте во приказните со вашето дете : Дајте ја оваа интерактивна приказна што ја раскажува играчката како подарок за мали деца, вклучувајќи 1, 2 и 3 годишни момчиња и девојчиња. Искусно искуство со читање со апликацијата Moonlite : звучни ефекти во апликација го комплетираат магичниот ефект на вашето искуство во проекторот за приказни за спиење; Бидејќи децата ги слушаат приказните, тие ќе ги развијат своите јазични вештини, креативност и loveубов кон читање и учење. Мунлитските раскажувања се наменети за деца на возраст од 12 месеци и повеќе. Вклучува многу гладна ролна приказна за гасеници, картичка за активирање и водич за брз почеток; Не се потребни батерии; Компатибилен со повеќето паметни телефони, телефонот не е вклучен. Родителите се херои на приказната : вашите деца ќе сакаат да се гушкаат додека ги читате светлите, шарени приказни предвидени на wallидот од вашиот телефон; Со нашата 100% гаранција за задоволство, ако не го сакате вашето искуство со месечината во рок од 30 дена, само достигнете и ние ќе го направиме правилно за вас. 1 приказна ролна.

Карактеристики

Производи во категоријата