.

.

Орнамент на Hallmark Mini 2001 - растрчајќи низ снегот - санки со коњ

Орнамент на Hallmark Mini 2001 - растрчајќи низ снегот - санки со коњ

DEN 3.00

Износ
Залиха

Халмарк минијатурен украс. Халмарк минијатурен украс. Со неспоредлива уметност и исклучителни детали, секој празничен и колекционерски минијатурен украс се прави со години на прослави. Од зачувување на драгоцени спомени до одбележување на посебните пресвртници и интереси, има минијатурен украс на Халмарк за сите што се наоѓаат на вашиот список со подароци.

Карактеристики

Производи во категоријата