.

.

Hallmark 1295QGO1755 Медицинска сестра Доктор Суперхерој во Скрипс ги чува Божиќните украси

Hallmark 1295QGO1755 Медицинска сестра Доктор Суперхерој во Скрипс ги чува Божиќните украси

DEN 3.33

Износ
Залиха

Покажете ја вашата благодарност за грижата за лекар, медицинска сестра или медицински работник ви покажува со украсен украс за новогодишна елка. Тоа е слатко признание за добро завршена работа. Празнични и колекционерски, украсите за задржување на белег на белег се подготвени да се дадат во сезонска кутија за подароци за празници. Кутијата може да се користи и за складирање на украси. Овој белег на омраментот мери 4 x 3,8 x 0,5 инчи и доаѓа во кутија за подароци од 4 x 5 x 0,9. Датиран 2017 година. Секое парче вклучува еден суперхерој за здравствена заштита во 2017 година во Scrubs датира Божиќ украс во кутија подготвена за подароци. Орнаментот е изработен од ткаенина и пластика. Дизајнирано од akeејк Ангел. Овој оригинален украс на Hallmark, има неспоредлива уметност и исклучителни детали. Орнаментот е без олово и се прави со години на прослави. Еве посебен Божиќен украс за специјална медицинска сестра, доктор, помошник, техничар или кој било здравствен работник во вашиот живот-ваш сопствен суперхерој во стружења. Овој украс за 2017 година може да го одбележи и неодамнешниот дипломиран почеток на работа во медицинското поле. Празнични и колекционерски, украсите за задржување на белег на белег се подготвени да се дадат во сезонска кутија за подароци за празници. Кутијата може да се користи и за складирање на украси. Овој белег на омраментот мери 4 x 3,8 x 0,5 инчи и доаѓа во кутија за подароци од 4 x 5 x 0,9. Датум 2017 година. Орнаментот е изработен од ткаенина и пластика. Дизајнирано од akeејк Ангел. Секое парче вклучува еден суперхерој за здравствена заштита во 2017 година во Scrubs датирани Божиќни украси во кутија подготвена за подароци. Од зачувување на скапоцени спомени до одбележување на специјалните пресвртници, има украс за чување за сите на вашата листа. Халмарк е ваш создавач на честитки, подароци, обвивки за подароци и повеќе повеќе од 100 години. Ние се гордееме со тоа што им помагаме на поединците да се поврзат на вистински начин. Овој оригинален украс на Hallmark, има неспоредлива уметност и исклучителни детали. Орнаментот е без олово и се прави со години на прослави.

Карактеристики

Производи во категоријата