.

.

Божиќна пар за набудувачи на стариот свет, колекција стакло разнесени украси за новогодишна елка, северна кардинал

Божиќна пар за набудувачи на стариот свет, колекција стакло разнесени украси за новогодишна елка, северна кардинал

DEN 291.36

Износ
Залиха

Орнаменти за новогодишна елка : Рачно изработено во вековна традиција со техники што оргинални во 1800-тите години. Божиќни украси : стопеното стакло е разнесено во уста во ситно врежани калапи. Единствени подароци : Орнаменти се сите рачно насликани и блескави во серија на трудоинтензивни чекори за да се постигнат убавите креации. Пар украс на кардинали : Традиционално дизајнирани, рачно изработени украси. Големина : Димензии на украси во инчи : 4. 5 x 2. 75 x 2. Орнаменти за елка : рачно изработени во староста на традицијата со техники што оргинални во 1800-тите. Божиќни украси : стопеното стакло е разнесено во уста во ситно врежани калапи. Единствени подароци : Орнаменти се сите рачно насликани и блескави во серија на трудоинтензивни чекори за да се постигнат убавите креации. Пар украс на кардинали : Традиционално дизајнирани, рачно изработени украси. Големина : Димензии на украсот во инчи : 4. 5 x 2. 75 x 2. Симболи на среќа и радост, птиците се сметаат за неопходност на новогодишната елка. Машкиот кардинал, со своето светло црвено боење, е популарен во Christmastime. Пердувите на жените се полесни и жолти. Тука среќен пар симболизира заедништво на празниците.

Карактеристики

Производи во категоријата