.

.

Rockwood BF157.28 Алуминиум со 90 степени влечење на вратата, 1 „дијаметар x 10“ центар до центар, преку монтирање на завртки за 1-3/4 “врата, чиста анодизирана завршница

Rockwood BF157.28 Алуминиум со 90 степени влечење на вратата, 1 „дијаметар x 10“ центар до центар, преку монтирање на завртки

DEN 3.00

Износ
Залиха

Алуминиумска офсетска врата од 90 степени со чиста анодизирана завршница и стил на монтирање преку завртки за стандарден 1-3/4 "Дебела врата. Повлечете има 10" должина од центарот до центарот, 11 "целосна должина, 1" Дијаметар, 3-1/2 "Проекција и 2-1/2", и е неутрализирано 4 ". ги исполнува ANSI A156.6 : J402 спецификации и е во согласност со АДА. Вклучува монтирање на хардвер. Јасна анодизирана завршница и стил на монтирање преку завртка за стандардна врата од 1-3/4 ". Повлечете има 10 "должина од центарот на центарот, 11" вкупна должина, дијаметар од 1 ", 3-1/2", и 2-1/2 "дозвола, и е неутрализирано 4". Ги исполнува ANSI A156.6 : J402 спецификации и е во согласност со АДА. Вклучува хардвер за монтирање. Rockwood BF157.28 Алуминиум за офсет на вратата од 90 степени има јасен анодизиран финиш (Роквуд/БХСМ Број US28/628), има стил на монтирање преку завртки за стандардни врати 1-3/4 "дебели врати, ги исполнува американските Национални институти за стандарди за стандарди (ANSI) A156.6 : J402 Спецификации, и е во согласност со законот за Американци со инвалидитет (АДА). Повлекувањето има 10 "Должина од центарот на центарот, 11" вкупна должина, дијаметар од 1 ", 3-1/2" Проекција , и 2-1/2 „дозвола, и е неутрализирана 4“. Компанијата за производство на рок дрво произведува хардвер на вратите. Компанијата, основана во 1946 година, е со седиште во Роквуд, Па. Што има во кутијата? Хардвер за монтирање.

Карактеристики

Производи во категоријата