.

.

Klein Tools 610-1/4M 1/4-инчен двигател на магнетски орев со 1-1/2-инчен шупливо вратило и рачка за зафат на перница

Klein Tools 610-1/4M 1/4-инчен двигател на магнетски орев со 1-1/2-инчен шупливо вратило и рачка за зафат на перница

DEN 151.84

Износ
Залиха

Ексклузивен дизајн на шупливо вратило со магнетски врв на ретка земја има непречен премин, дури и на долги завртки. Hollow Shank ја олеснува работата на апликациите за завртки. Рачката за залепен перница овозможува поголем вртежен момент и удобност со крајот на рачката што е кодирана во боја за лесна идентификација. Внатрешните прирабници обезбедуваат цврста, сидро на вратило отпорна на пресврт. Направено во САД. Ексклузивен дизајн на шупливо вратило со магнетски врв на ретка земја има непречен премин, дури и на долги завртки. Hollow Shank ја олеснува работата на апликациите за завртки. Рачката за залепен перница овозможува поголем вртежен момент и удобност со крајот на рачката што е кодирана во боја за лесна идентификација. Внатрешните прирабници обезбедуваат цврста, сидро на вратило отпорна на пресврт. Направено во САД. Опис на производот Klein 6101/4 M 1/4-инчен шуплив возач на магнетни ореви, 1-1/2-инчи од производителот од 1857 година, компанијата управувана од Матијас Клајн и неговите потомци до петтата генерација, порасна и се развива заедно со Телекомуникациите и електричните индустрии каде Клајн Плиерс за прв пат пронајдоа големи употреби. Денес, инкорпорираните алатки на Клајн претставуваат многу повеќе од Клајн Плиерс. Производната линија на компанијата се прошири за да го вклучи буквално секој главен вид на рачна алатка што се користи во градежништвото, електрониката, рударството и општата индустрија, покрај електричните и телекомуникациските полиња. Клајн нуди животна гаранција за материјални дефекти и изработка за нормалниот живот на производот. Возачот на Klein 610-1/4 M Орев има шуплива вратило која е дизајнирана со редок магнетски врв на земјата и исто така има работа на апликации за завртки.

Карактеристики

Производи во категоријата