.

.

ФИНКОС ЦЦМТ09Т308 ВП15ТФ 50ПЦС Карбид Вметнува Внатрешна Алатка За Вртење На Вториот Секач Цпу Машина Алатки За Сечење Волфрам

ФИНКОС ЦЦМТ09Т308 ВП15ТФ 50ПЦС Карбид Вметнува Внатрешна Алатка За Вртење На Вториот Секач Цпу Машина Алатки За Сечење Волфрам

DEN 2.00

Износ
Залиха

Обложување : ЦВД. Број на модел : CCMT09 T308 VP15 TF. Употреба : Алатка За Внатрешно Вртење. Цврстина : 92. Материјал : Волфрам Карбид. Специфики на предметот : Обложување : CVDModel број : CCMT09 T308 VP15 TFUsage : Внатрешно Вртење Цврстина На Алатот : 92 Material : Волфрам Карбидработа : P M K.

Карактеристики

Производи во категоријата