.

.

Сандвик Коромант, ЦНМГ 544-КМ 4315, Т-Макс П Вметнете За Вртење, Карбид, Дијамант 80°, Неутрален Крој, 4315 Одделение, Ти+Ал2о3+Калај, Технологија За Обложување Inveio ®

Сандвик Коромант, ЦНМГ 544-КМ 4315, Т-Макс П Вметнете За Вртење, Карбид, Дијамант 80°, Неутрален Крој, 4315 Одделение, Ти+Ал2о3+Калај,

DEN 3.33

Износ
Залиха

Придобивки од семејството на овој производ : Посветени оценки и геометрии за сите апликации и материјали. Продуктивно решение со бришачи И Xcel технологии. Алатки со висока прецизност течноста за ладење за одличен чип кршење. Сигурна и сигурна обработка, дури и во груби апликации. Сандвик Коромант ЦНМГ 544-КМ 4315, Вметнување Т-Макс П за Вртење е дел од семејството на производи Т-Макс П. Т-Макс П е вашиот прв избор за општо вртење, истегнување од мали компоненти до тешка обработка. Влошките се вклопуваат во сите системи за држење со високи перформанси На Сандвик коромант и можат да се користат во различни апликации во сите материјали. Геометриите специјално дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок се достапни за челик, нерѓосувачки челик и МАТЕРИЈАЛИ ОД ХРСА. Во конвенционалните ОБЛОГИ ОД АЛУМИНА КВД, насоката на раст на кристалот е случајна. При развивањето На Inveio, нашите експерти најдоа начин да го контролираат растот на овој слој за обложување за да се осигураат дека сите кристали се редат во иста насока, со најсилниот дел кон горната површина. Ова може да се види на сликите на микроскопот подолу каде на секоја кристална насока и се дава уникатна боја.

Карактеристики

Производи во категоријата