.

.

Haccoplanet 8pk мека јамка мотоцикл врзани ленти, 1,6 x 17inch 10000lb јачина на пауза, тешка вратоврска јамки за обезбедување на ATV, UTV, велосипед за нечистотија, тревник и градинар?

Haccoplanet 8pk мека јамка мотоцикл врзани ленти, 1,6 x 17inch 10000lb јачина на пауза, тешка вратоврска јамки за обезбедување

DEN 3.33

Износ
Залиха

Надградена јачина на кршење на 12000 фунти - Работа со производители, по лабораториски тест, ја оптимизиравме меката јамка за да може да постигне потешка јачина на кршење на 12000 bs, што е повисок стандард од редовните ленти на пазарот! Потрајни и долготрајни!. Супериорен квалитет на јамки и пакет - Пакет од 8 силни меки јамки се направени од висококвалитетен полиестер, кои се издржливи и сигурни со шиење на дијаманти со должина од 4 инчи. Производство на јасен носат, бидејќи бонусот ќе биде корисен секој пат кога ќе ги користите и ги спакувате лентите назад. Тешка должност со повеќекратни намени - овие високо квалитетни јамки ви помагаат да ја зачувате состојбата на вашиот имот, како што се боксерски товар, велосипед со нечистотија, кану, кајак, АТВ, UTV (2 седишта), SXS, брод, трактор, трева за трева, итн. Вашата приколка или камион. Чувајте ги да формираат гребење на боја и дајте сигурни перформанси за вашето движење, влечење и влечење!. Совршен партнер на Ratchet Straps - Нашите универзални меки јамки од 1,5 инчи се најдобриот избор за обезбедување на вашиот товар со ленти за ленти, дури и добро функционираат со систем за врзување на друга марка. Може да се користи како продолжение за врзување со создавање на лизгање. Во кутијата, и пошироко - 8 парчиња меки јамки со тешка должност, торба за носење на дожд од 1 парчиња и гаранција за живот. Ако не сте задоволни од нашите производи, слободно контактирајте не. Осигурување : Вашиот транспортиран товар или возило ќе биде покриено со комерцијално општо осигурување од еден милион долари. Надградена јачина на кршење на 12000 фунти - Работа со производители, по лабораториски тест, ја оптимизиравме меката јамка за да може да постигне потешка јачина на кршење на 12000 bs, што е повисок стандард од редовните ленти на пазарот! Потрајни и долготрајни!. Супериорен квалитет на јамки и пакет - Пакет од 8 силни меки јамки се направени од висококвалитетен полиестер, кои се издржливи и сигурни со шиење на дијаманти со должина од 4 инчи. Производство на јасен носат, бидејќи бонусот ќе биде корисен секој пат кога ќе ги користите и ги спакувате лентите назад. Тешка должност со повеќекратни намени - овие високо квалитетни јамки ви помагаат да ја зачувате состојбата на вашиот имот, како што се боксерски товар, велосипед со нечистотија, кану, кајак, АТВ, UTV (2 седишта), SXS, брод, трактор, трева за трева, итн. Вашата приколка или камион. Чувајте ги да формираат гребење на боја и дајте сигурни перформанси за вашето движење, влечење и влечење!. Совршен партнер на Ratchet Straps - Нашите универзални меки јамки од 1,5 инчи се најдобриот избор за обезбедување на вашиот товар со ленти за ленти, дури и добро функционираат со систем за врзување на друга марка. Може да се користи како продолжение за врзување со создавање на лизгање. Во кутијата, и пошироко - 8 парчиња меки јамки со тешка должност, торба за носење на дожд од 1 парчиња и гаранција за живот. Ако не сте задоволни од нашите производи, слободно контактирајте не. Осигурување : Вашиот транспортиран товар или возило ќе биде покриено со комерцијално општо осигурување од еден милион долари.

Карактеристики

Производи во категоријата