.

.

M3-0.5 Hex Keps ореви/челик/цинк

M3-0.5 Hex Keps ореви/челик/цинк

DEN 1.33

Износ
Залиха

Надворешно заклучување. „К“ заклучуваат ореви. Пред-собрани надворешни заби и орев. Орев : челик / мијалник од класа 8 : Пролетен челик. Цинк позлатена. Надворешно заклучување. „К“ заклучуваат ореви. Пред-собрани надворешни заби и орев. Орев : челик / мијалник од класа 8 : Пролетен челик. Цинк позлатена. Кепс ореви, M3-0.5 Hex Keps ореви / челик / цинк.

Карактеристики

Производи во категоријата