.

.

5.08мм Број на редови: 1 број на иглички по ред: 5 терминали на приклучок за приклучок Plug-in P = 5.08mm Крај на таблата/затворен 5.08mm KF2EDGWB-5.08-5p

5.08мм Број на редови: 1 број на иглички по ред: 5 терминали на приклучок за приклучок Plug-in P = 5.08mm Крај на таблата/затворен

DEN 854.40

Износ
Залиха

(1 парчиња) 5.08мм Број на редови : 1 број на иглички по ред : 5 терминали на приклучок за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај на таблата/затворен 5.08мм KF2 EDGWB-5.08-5p. (1 парчиња) 5.08мм Број на редови : 1 број на иглички по ред : 5 терминали на приклучок за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај на таблата/затворен 5.08мм KF2 EDGWB-5.08-5p. (1 парчиња) 5.08мм Број на редови : 1 број на иглички по ред : 5 терминали на приклучок за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај на таблата/затворен 5.08мм KF2 EDGWB-5.08-5p.

Карактеристики

Производи во категоријата