.

.

40 парчиња агол 90 ° 10PIN/PATE PITCH 3,5 mm Termin Terminal Block Connector Зелена боја на зелена боја со сила со агол со агол

40 парчиња агол 90 ° 10PIN/PATE PITCH 3,5 mm Termin Terminal Block Connector Зелена боја на зелена боја со сила со агол со агол

DEN 959.84

Износ
Залиха

Номинален напон : 300 V. Оценета струја : 8а. Издржан напон : 2000 V/1мин. Опсег на жица : 26 ~ 16awg. Отпорност на изолација : 5000 MΩ/1000 V. Номинален напон : 300 V. Оценета струја : 8а. Издржан напон : 2000 V/1мин. Опсег на жица : 26 ~ 16awg. Отпорност на изолација : 5000 MΩ/1000 V. Материјал - Куќиште : PA66 UL94 V -0 - Контакт : Фосфор бронза, Ni обложена - ПИН за лемење : месинг, калај позлатен - завртка : М2, челик, цинк позлатен електричен - номинален напон : 300 V - Оценета струја : 8А - отпор на изолација : 5000mΩ/ 1000 V - Отпорност на контакт : 20 MΩ - Застој на напон : 2000 V/1min - опсег на жица : 26 ~ 16awg Механички и оперативен амбиент - вртежен момент : 0,2nm - должина на лента : 5 ~ 6mm - temp.range : -40 ° C ~+105 ° C - Макс лемење : +250 ° C 5sec.

Карактеристики

Производи во категоријата