.

.

Meinl цимбали базанс Традиционални 15 полифонични хихаци, пар-направени во Турција-рачно зачукана Б20 бронза, 2-годишна гаранција

Meinl цимбали базанс Традиционални 15 полифонични хихаци, пар-направени во Турција-рачно зачукана Б20 бронза, 2-годишна гаранција

DEN 3.00

Износ
Залиха

Рака зачукана во Турција од бронзата Cast B20 - Полифонските хихти на Meinl 15 ”се експресивни преку нивниот различен профил со тенки рабови и подебело, неоткриено bellвонче; Тие испорачуваат тесни жлебови со вистинскиот баланс на напад и воздух под нив. Целосно залепени површини - Традиционалните цимбали на Byzance се целосно опремени за да им дадат класичен звук и изглед; Некои од подлабоките кратери на рацете на рацете се видливи, но површината е намалена за да се изедначи совршенството за без напор допир. Туркање тоналитет - рикајќи се во живот и наоѓање удобно место во вашата мешавина, традиционалните цимбали на Byzance имаат реактивен допир што се протега низ кое било динамично ниво што ги пренесувате. Современата разноврсност вкоренета во традицијата-рачно зачукана во форма во Турција со употреба на леата Б20 бронза, цимбалите на Меинл Бизанс се длабоко вкоренети во традиционалните методи на занаетчиство на цимбални, но сепак нивната позадина на стариот свет е повикана до потребите на 21 век. Рака зачукана во Турција од бронзата Cast B20 - Полифонските хихти на Meinl 15 ”се експресивни преку нивниот различен профил со тенки рабови и подебело, неоткриено bellвонче; Тие испорачуваат тесни жлебови со вистинскиот баланс на напад и воздух под нив. Целосно залепени површини - Традиционалните цимбали на Byzance се целосно опремени за да им дадат класичен звук и изглед; Некои од подлабоките кратери на рацете на рацете се видливи, но површината е намалена за да се изедначи совршенството за без напор допир. Туркање тоналитет - рикајќи се во живот и наоѓање удобно место во вашата мешавина, традиционалните цимбали на Byzance имаат реактивен допир што се протега низ кое било динамично ниво што ги пренесувате. Современата разноврсност вкоренета во традицијата-рачно зачукана во форма во Турција со употреба на леата Б20 бронза, цимбалите на Меинл Бизанс се длабоко вкоренети во традиционалните методи на занаетчиство на цимбални, но сепак нивната позадина на стариот свет е повикана до потребите на 21 век. Полифонските хихати на Me Inl 15 ”се експресивни преку нивниот различен профил со тенки рабови и подебело, нерашено bellвонче. Нивната средна тенка тежина во лакот им овозможува да бидат многу разноврсни и да живеат според нивното полифоничко име. Кога се затворени, овие хихати испорачуваат тесни жлебови со вистинскиот баланс на напад и воздух под нив. Кога ви треба моќност, отворете ги за да го слушнете незапаленото bellвонче додадете темно татнеж на миењето. Bellвончето исто така обезбедува основа за цврсто пиле со ногата.

Карактеристики

Производи во категоријата