.

.

Супер Тешки Зглоб Обвива Повеќенаменски Пакет со Зглоб Обвива &засилувач; Кревање Ремени Пакет-Розова

Супер Тешки Зглоб Обвива Повеќенаменски Пакет со Зглоб Обвива &засилувач; Кревање Ремени Пакет-Розова

DEN 1.00

Износ
Залиха

Обвивки за зглоб-30" супер Тешка должност направена за Кревање Тешки Тегови - Со Кревање Тегови Бренд Нордиско Кревање. Прилагодлив Дизајн-Паметните јамки на палецот овозможуваат овие обвивки да се користат за повеќе од само поддршка на зглобот. Рачни Обвивки И Ремени За Кревање Пакет Од Нордиско Кревање-Премиум Додатоци за Кревање Тегови за Да Ве Зајакнат во Теретана. Совршен за Теретана, Вкрстен Тренинг, Кревање Тегови, Кревање Моќ, Тешки Фитнес Тренинзи итн. Обвивки за зглоб-30" супер Тешка должност направена за Кревање Тешки Тегови - Со Кревање Тегови Бренд Нордиско Кревање. Прилагодлив Дизајн-Паметните јамки на палецот овозможуваат овие обвивки да се користат за повеќе од само поддршка на зглобот. Рачни Обвивки И Ремени За Кревање Пакет Од Нордиско Кревање-Премиум Додатоци за Кревање Тегови за Да Ве Зајакнат во Теретана. Совршен за Теретана, Вкрстен Тренинг, Кревање Тегови, Кревање Моќ, Тешки Фитнес Тренинзи итн.

Карактеристики

Производи во категоријата