.

.

Ојвини 4 Начин Приколка Жици Темперамент 56407 за 2018-2023 Џип Wrangler JL/2020-2023 Џип Гладијатор, Wrangler JL Приколка Жици Темперамент За Џип JL Влечење

Ојвини 4 Начин Приколка Жици Темперамент 56407 за 2018-2023 Џип Wrangler JL/2020-2023 Џип Гладијатор, Wrangler JL Приколка Жици

DEN 302.40

Износ
Залиха

За 2018-2023 Џип Wrangler JL. За 2020-2023 Џип Гладијатор. Wrangler JL Приколка Темперамент. Овој ремен за жици на приколката јл одговара за Џип Вранглер ЈЛ 2018-2023/Џип Гладијатор 2020-2023. Забелешка : ќе треба да го стартувате жешкото водство до батеријата на вашиот автомобил, потребно е 12v да работи. Лесна Инсталација. Jl приколката за влечење не бара спојување на жиците на возилото, директно се приклучува во постојните жици на вашето возило; Брзо и лесно инсталирајте 4-насочен конектор за приколка на вашето возило. Стандард 4 Начин Приколка Приклучок. Жичаниот ремен за приколка за гладијатор обезбедува 4-насочен конектор за рамна приколка на задниот дел од вашето возило за напојување на сигналните светла на вашата приколка, 4-рамни жици компатибилни со широк спектар на приколки, додавајќи разноврсни опции за влечење за вашето возило. Издржлива Конструкција. Сите конектори за приколки за гладијатори и конвертор на приколки се изработени од апс пластика со ВИСОКА јачина, месинг и калај-обложен терминал прави голема спроводливост. Прашина Покритие. И конекторот за рамна приколка во 4 насоки и држачот за осигурувачи(доаѓа со осигурувач од 10 камп) се опремени со гумено капаче за прашина што ги штити компонентите од прашина и вода за да спречи ' рѓосување и краток спој, да обезбеди долготрајна употреба. Wrangler JL Приколка Темперамент. Овој ремен за жици на приколката јл одговара за Џип Вранглер ЈЛ 2018-2023/Џип Гладијатор 2020-2023. Забелешка : ќе треба да го стартувате жешкото водство до батеријата на вашиот автомобил, потребно е 12v да работи. Лесна Инсталација. Jl приколката за влечење не бара спојување на жиците на возилото, директно се приклучува во постојните жици на вашето возило; Брзо и лесно инсталирајте 4-насочен конектор за приколка на вашето возило. Стандард 4 Начин Приколка Приклучок. Жичаниот ремен за приколка за гладијатор обезбедува 4-насочен конектор за рамна приколка на задниот дел од вашето возило за напојување на сигналните светла на вашата приколка, 4-рамни жици компатибилни со широк спектар на приколки, додавајќи разноврсни опции за влечење за вашето возило. Издржлива Конструкција. Сите конектори за приколки за гладијатори и конвертор на приколки се изработени од апс пластика со ВИСОКА јачина, месинг и калај-обложен терминал прави голема спроводливост. Прашина Покритие. И конекторот за рамна приколка во 4 насоки и држачот за осигурувачи(доаѓа со осигурувач од 10 камп) се опремени со гумено капаче за прашина што ги штити компонентите од прашина и вода за да спречи ' рѓосување и краток спој, да обезбеди долготрајна употреба. Појасот за приколка гладијатор директно се приклучува во постојниот ремен за жици, се опремува со стандарден заден конектор за жици на приколката со 4 пина за приклучување и влечење приколка. Компатибилни Модели : .

Карактеристики

Производи во категоријата