.

.

ДДП вилушка за подесување на возрасни C128 со тежина, 128

ДДП вилушка за подесување на возрасни C128 со тежина, 128

DEN 575.52

Износ
Залиха

DDP вилушка за подесување на возрасни C128 со тежина, 128. Направено во алуминиум. Исто како и сликата. Количина : 1. Направено од ДПП. DDP вилушка за подесување на возрасни C128 со тежина, 128. Направено во алуминиум. Исто како и сликата. Количина : 1. Направено од ДПП. DDP вилушка за подесување на возрасни C128 со тежина, 128.

Карактеристики

Производи во категоријата