.

.

Серија за обука на социјални вештини: Его контрола Позитивни афирмации Аудио ЦД

Серија за обука на социјални вештини: Его контрола Позитивни афирмации Аудио ЦД

DEN 255.52

Износ
Залиха

Постои можност да доживеете одреден отпор или негативност, што обично се случува ако јазот помеѓу вашите сегашни и посакуваните верувања е поголем отколку што мислевте. Секој албум трае приближно 15 минути. Афирмациите ќе ви помогнат да престанете да ги игнорирате напорите на вашето его да излезете на површина и точно да ги идентификувате кога ќе се појават. Препознајте кога вашето его се обидува да манипулира со вашата пресуда и да ги спречи или барем да ги минимизира ефектите од тоа. Наскоро ќе забележите дека вашата потреба да живеете според оваа „совршена“ слика се топи и дека веќе не сте очајно да се обидувате да бидете во чекор со тоа. Што можете да очекувате? Заедничките работи што некои луѓе ги доживуваат веднаш, а некои после неколку сесии, се чувствата да бидат енергични, фокусирани, јасни во умот или многу мотивирани. Престанете да му дозволувате на вашето его да влезе во начинот на вашите лични и професионални односи - научете како да го контролирате со помош на ова моќно аудио афирмации.Престанете да му дозволувате на вашето его да влезе во начинот на вашите лични и професионални односи - научете како да го контролирате со помош на ова моќно аудио афирмации. Ако е така, препорачуваме да ја промените патеката и прво да започнете со иден напнатост или да изберете друг албум (доверба наспроти самодоверба, f. Наскоро ќе забележите дека вашата потреба да живеете според оваа „совршена“ слика се топи и дека веќе не сте очајно да се обидувате да бидете во чекор со тоа. Можете да го репродуцирате албумот додека спиете, затоа што нашата потсвест е приемчива додека спиеме и нашите свесни блокади потоа се исклучени, така што пораките ќе се потонат лесно. Ако сакате да дознаете повеќе за нашите тензии, посетете го делот за ЧПП на веб -страницата на Тринити Афирмации, но генерално можете да изберете само да го слушате сетот на кој одговарате на најдобрите. Препознајте кога вашето его се обидува да манипулира со вашата пресуда и да ги спречи или барем да ги минимизира ефектите од тоа.

Карактеристики

Производи во категоријата