.

.

АК Интерактивна 3 -та генерација акрилна кожа кафеава 17мл

АК Интерактивна 3 -та генерација акрилна кожа кафеава 17мл

DEN 3.33

Износ
Залиха

Основната етикета. Портокаловата точка е елементот што забележува низа бои дизајнирани за секаков вид моделер. Чистата и лесно препознатлива етикета го вклучува името на бојата и неговиот референтен код на врвот.

Карактеристики

Производи во категоријата