.

.

VR Cover Silicone Cover за HP Reverb G2 V1 & V2

VR Cover Silicone Cover за HP Reverb G2 V1 & V2

DEN 2.67

Износ
Залиха

✅ Наменет за HP Reverb G2 V1 & V2 : Совршено вклопување на интерфејсот со пена за акции и лесно се прицврстува на слушалките. ✅ Ја подобрува хигиената : Силиконскиот отпорен на вода го спречува потта да се впива во пената. ✅ Лесно за чистење : Отстранете ја потта и нечистотијата брзо од капакот со марамчиња што се пријателски на кожата или ја миете со сапун и вода. ✅ Висококвалитетен, хипоалергичен силикон : нуди мека, удобен зафат околу лицето. ✅ Ефективна заштита од пена : Бариера против редовно абење и солза, ја одржува пената подолго подолга. ✅ Наменет за HP Reverb G2 V1 & V2 : Совршено вклопување на интерфејсот со пена за акции и лесно се прицврстува на слушалките. ✅ Ја подобрува хигиената : Силиконскиот отпорен на вода го спречува потта да се впива во пената. ✅ Лесно за чистење : Отстранете ја потта и нечистотијата брзо од капакот со марамчиња што се пријателски на кожата или ја миете со сапун и вода. ✅ Висококвалитетен, хипоалергичен силикон : нуди мека, удобен зафат околу лицето. ✅ Ефективна заштита од пена : Бариера против редовно абење и солза, ја одржува пената подолго подолга.

Карактеристики

Производи во категоријата