.

.

Синергија дигитална батерија за бричење, компатибилна со Braun 360 5779 Series 3 Shaver, Ultra со висок капацитет, замена за батеријата Braun 1HR-AAAUV

Синергија дигитална батерија за бричење, компатибилна со Braun 360 5779 Series 3 Shaver, Ultra со висок капацитет, замена за

DEN 2.00

Износ
Залиха

Батеријата што се надополнува компатибилна со Braun 1 HR-AAAUV. Работи за Braun 360 5779 Series 3 Shaver и многу други модели. Ni-MH, 1.2 V, 2000m Ah. Оваа батерија е направена со високо квалитетни јапонски ќелии, таа е дизајнирана да ги исполни или надминува оригиналните перформанси на батеријата. Долготрајна, ултра батерија со капацитет-ограничена 3-годишна гаранција. Батеријата што се надополнува компатибилна со Braun 1 HR-AAAUV. Работи за Braun 360 5779 Series 3 Shaver и многу други модели. Ni-MH, 1.2 V, 2000m Ah. Оваа батерија е направена со високо квалитетни јапонски ќелии, таа е дизајнирана да ги исполни или надминува оригиналните перформанси на батеријата. Долготрајна, ултра батерија со капацитет-ограничена 3-годишна гаранција. Синерги дигитална батерија за бричење, компатибилна со Braun 360 5779 Series 3 Shaver, (Ni-MH, 1.2 V, 2000mah) Ултра висок капацитет, замена за Braun 1 HR-AAAUV Спецификации на батеријата : Battery Chem Stry : Ni-MHVOLTAGE : 1.2 VCapacity : 2000mahcompatible со : Braun 1 HR-AAAUV Батерии за : Braun 360 5779 Series 3 Shaver и многу други.

Карактеристики

Производи во категоријата