.

.

Bighorn стабилизатор крајниот мост на скалилата | Продолжување на скалата на покривот | Стабилизатор на скалила за заштита од есен | Суштински алатки за покривање | Дод?

Bighorn стабилизатор крајниот мост на скалилата | Продолжување на скалата на покривот | Стабилизатор на скалила за заштита од

DEN 4639.84

Износ
Залиха

Стабилизатор на скалила за олуци, добар додаток на вашите алатки за чистење на олуците. Безбедни додатоци за скали што треба да се користат на скалилата за дома или на работа за дополнителна безбедност на покривот. Три завртки за палецот го прицврстуваат стабилизаторот на бугорот на шините на скалата. Прошетајте низ дизајнот ви овозможува безбедно да се вклучите и да ја исклучувате скалата. Како што преминувате кон и од вашиот покрив на постабилен и самоуверен начин, сигурно ќе бидете попродуктивни. Олук клипови / куки за скали за да го прицврстат стабилизаторот за да врне дожд олук за да го инхибираат раздвојувањето и движењето од покривот. мора да има стабилизатор на скалила за проширување. Направете ја вашата скала повеќенаменска. Челични стапала со основен стожер за гумени стапала за да седат црвени на површината на покривот. ✔ Изграден силен стабилизатор е изграден со силен, лесен алуминиум и не'рѓосувачки челик. Може да се склопи за транспорт на врвен носач на покривот на возилото или да се чува во вашата гаража. Вашиот крајниот мост на скалилата. Години на сигурна услуга. Ја подобрува безбедноста на работата. Вашиот крајниот мост на скалилата. Засилени шини и безбедни рачки за зафат. Ја подобрува безбедноста на работата. Челични стапала со основен стожер за гумени стапала за да седат црвени на површината на покривот. Додатоци за скалила за продолжување за дома или работа. Секој што некогаш се повлекол од покривот на скалилата го разбира големиот потенцијал за повреда или смрт. Табулаторот „Пролет челик“ обезбедува целосен контакт со шината за скалила кога завртката за палецот е затегната. Додадената поддршка на стабилизаторот на скалилата со бигор го олеснува и од покривот полесен и побезбеден. ✔ Прилагодливо- Лесно прилагодливо за да одговара на теренот на покривот. Има два армирани канали кои се лизгаат на скалилата. Има пролетно натоварена брава што ја обезбедува на скалила. Не се потребни измени на скалилата. Овој склоп на скалила е долготраен додаток за секој што користи скала од 10 стапки, скалила од 16 метри, скала од 20 стапки, скала од 24 стапки, скала од 30 метри скала 32 стапки или која било скала. Тоа во голема мерка ја подобрува безбедноста на работата. Олук клипови / куки за скали за да го прицврстат стабилизаторот за да врне дожд олук за да го инхибираат раздвојувањето и движењето од покривот. Секој има пролет -оптоварена брава што ја обезбедува на скалилата.✔ Додадена поддршка - го прави вашиот пристап до и од покривот полесен и побезбеден. Години на сигурна услуга. ✔ Лесен транспорт - може да се свитка за да може да остане на скалила за транспорт или да се чува во вашата гаража. Едноставно брз и лесен за инсталирање. Нозете од не'рѓосувачки челик и гумени нозе лесно се прилагодуваат на теренот на вашиот покрив. ✔ Изграден силен стабилизатор е изграден со силен, лесен алуминиум и не'рѓосувачки челик. Едноставно брз и лесен за инсталирање. Прошетајте низ дизајнот ви овозможува безбедно да се вклучите и да ја исклучувате скалата. Одлично за изведувач на покривот, прилагодувач на осигурување или сопственик на домови кои треба да пристапат до покрив. Направете ја вашата скала повеќенаменска. Стабилизатор на скалила за олуци, добар додаток на вашите алатки за чистење на олуците.

Карактеристики

Производи во категоријата