.

.

ТУФ-ТМ32 1/2-Инчен Вежба Чак со #2 Морс Конус Арбор

ТУФ-ТМ32 1/2-Инчен Вежба Чак со 2 Морс Конус Арбор

DEN 3.00

Износ
Залиха

Вклучува 1/2 " Вежба Чак, #2 Морс Заострен Арбор И Клуч За Затегнување На Вилицата Овој Чак Со 3 Вилици ќе се монтира во главата или опашката на секој струг што прифаќа додатоци #2мт. # 2mt Арбор прифаќа 1/4 " x 20tpi завртка за цртање; Завртката За Цртање не е вклучена. Лесно се отстранува со нокаут бар. Одлично за држење на дупчалки, мали вртења, штипки, шахти за пенкало и многу повеќе. ТУФ - 2 Морс заострен држач за Делта, Млаз, ПСИ и други глави И опашки од Миди струг. Механизам со дијаметар од 1/2 Инчи 3-вилица може да се користи за прицврстување на мали вртења или мандрели со пенкало на главата, или дупчалка во опашката. Прифаќа завртка за извлекување од 1/4-20" (не е испорачана) за безбедност. Ќе држи дупчалки со дијаметар до 1/2 Инчи. Вежба чак монтиран во # 2 МТ може да се користи или во главата или во опашката. Затегнува со клуч за чак(вклучен) за одлично држење. Лесно отстранети со нокаут бар.

Карактеристики

Производи во категоријата