.

.

2014 година Браунсивил Чарос #2 игра користена сива маичка ULB L DP15917 - Игра користена МЛБ дресови

2014 година Браунсивил Чарос 2 игра користена сива маичка ULB L DP15917 - Игра користена МЛБ дресови

DEN 2623.84

Износ
Залиха

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Игра користена дресови на MLB. 2014 година Браунсивил Чарос #2 Игра користена Греј Jerseyерси ULB L DP15917 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен меморија. меморијали.

Карактеристики

Производи во категоријата