.

.

Брендан Фрејзер потпиша 8x10 Doom Patrol Cliff Steele Robotman Photo JSA

Брендан Фрејзер потпиша 8x10 Doom Patrol Cliff Steele Robotman Photo JSA

DEN 1.67

Износ
Залиха

Опис на артикалот 8x10 потпишана со фотографија - Jamesејмс Спенс (ЈСА) Автентицирана Која е состојбата на предметот? Повеќето од нашите предмети се во близина на нане до нане во состојба. Било какви недостатоци или штети ќе бидат јасно наведени под описот на артикалот. Кој е квалитетот на фотографијата? Ние сме внимателни да избереме слики со висок квалитет и висока резолуција. Ние, исто така, ги имаме професионално печатени во лабораторија на хартија Фуџи или Кодак. Кога сме брзани за време или славна личност прави непланиран изглед, можеби ќе треба да користиме висококвалитетна фотографија за професионален печатач. Ако е така, ова ќе го наведеме јасно под описот на артикалот. Како се спакувани предметите? Сите 8x10 фотографии, Playbills и слични предмети се спакувани безбедно со користење на цврст врвен натоварувач, тврд картон, поли -пошта за докажување на вода, а потоа се ставаат во тврд картонски плик. Сите ЦД -а и книгите се подготвени во обвивката за меурчиња, а потоа се ставаат во картонски плик. 11x14 Фотографиите се испраќаат во кутија за да се обезбеди безбедна испорака. Постерите се валани и се испорачуваат во цврсти картонски цевки.

Карактеристики

Производи во категоријата