.

.

Сет За ножици За сечење коса-Професионален Сет За Фризерски Ножици-Нерѓосувачки Челик Бербер За Сечење Коса-Чистење Ножици Чешел За Салон, За Домашна Употреба, Сре?

Сет За ножици За сечење коса-Професионален Сет За Фризерски Ножици-Нерѓосувачки Челик Бербер За Сечење Коса-Чистење Ножици Чешел

DEN 186.08

Износ
Залиха

Тие можат да се користат дома или во салони. КОМПЛЕТ КЛАСИЧНИ АПАРАТИ : Ножиците се опремени со торба за складирање, а светлиот дизајн е многу привлечен. Комплетот ножици за сечење коса има долг работен век и останува остар по долготрајна употреба. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА : Ножиците се многу погодни за средување долга коса, големи бради или синтетички перики. Низок Глас : дизајн на Пригушувач Со Висок поврат за намалување на бучавата и триењето на ножиците, прилагодлив дизајн на завртки за прилагодување на затегнатоста на ножиците. Тие можат да се користат дома или во салони. Широко Користен : Совршен За средување долга коса, големи бради или синтетички перики, ножици може да се користат во домот или салоните, дури и за домашни миленици како кучиња и мачки. НЕПРЕЧЕНА УПОТРЕБА : дизајн на Пригушувач со Висока еластичност, намалување на бучавата и триењето на ножиците, прилагодлив дизајн на завртки, прилагодлива затегнатост на ножиците, за да се задоволат потребите на различни стилови на коса со различен квалитет на косата. Подарок ЗА ФРИЗУРИ : Ножиците доаѓаат со торба за складирање, што е совршен подарок за семејството и пријателите. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА : Ножиците се многу погодни за средување долга коса, големи бради или синтетички перики. Функција : 1. НЕПРЕЧЕНА УПОТРЕБА : дизајн на Пригушувач со Висока еластичност, намалување на бучавата и триењето на ножиците, прилагодлив дизајн на завртки, прилагодлива затегнатост на ножиците, за да се задоволат потребите на различни стилови на коса со различен квалитет на косата. Целиот сет на апарати е исто така многу погоден како подарок за семејството и пријателите.

Карактеристики

Item Type:
Hair Cutting Shears Set
Material:
 Stainless Steel 
Package List:
1 x Thinning Shears1 x Cutting Scissors:
1 x Comb:
1 x Storage Bag:

Производи во категоријата