.

.

Пијано Музички Ноти Ткиво Кутија Покритие Правоаголна Кожа Ткиво Кутија Држач Со Рачка Лицето Ткиво Диспензерот За Автомобил Бања Суета Работни Површини Маса Кан?

Пијано Музички Ноти Ткиво Кутија Покритие Правоаголна Кожа Ткиво Кутија Држач Со Рачка Лицето Ткиво Диспензерот За Автомобил

DEN 2.33

Износ
Залиха

* * ДВЕ ГОЛЕМИНИ ОДГОВАРААТ НА ПОВЕЌЕТО КУТИИ за ТКИВО : кутијата за коцки за ткиво има две големини : Квадрат (5.7*5.7*5.7 во) И Правоаголни (9.4*5.1*3.6 во), може да се одржи повеќето стандардна големина ткиво кутии или купишта на поединечни лицето салфетки или ткива. * * ЛЕСНО СЕ ПОЛНИ и ЗАМЕНУВА : дизајнот на отворите од двете страни ја олеснува замената на кутијата за ткивни коцки или ги полни ткивата. Совршено надополнување на маса, ноќна маса или комода. * * ЛЕСЕН за СКЛАДИРАЊЕ и НОСЕЊЕ : со копчиња за прицврстување и рачка на страна, рачката е погодна за закачување и фиксирање на кутијата со коцки за ткиво, може да се одвои и да се расплетува кога не се користи, и седи рамно во куфер или торба, лесен за чување и носење кога патувате. * * ПРЕМИУМ КОЖА и ЛЕСНА ЗА ЧИСТЕЊЕ : нашата кутија за коцки за ткиво изработена од висококвалитетна пвц двострана кожа, мека на допир, едноставна, модерна и практична. Лесно за чистење, само избришете со влажна крпа. Ве молиме имајте предвид дека не се пере. * * РАЗНОВРСНА УПОТРЕБА и ОДЛИЧЕН ПОДАРОК : оваа кутија за коцки со ткиво со печатење одозгора и од сите страни, совршена за дома, спална соба, бања, дневна соба, кујна, канцеларија, стан, маси, клупи, ноќни маси, работни површини во ресторани, автомобили итн. Исто така одличен подарок за затоплување на куќата, домашен декор и многу повеќе. Спецификација : Две големини : Плоштад : 5.7*5.7*5.7 Во Правоаголник : 9.4*5.1*3.6 Во Материјал : пвц двострано кожено Пакување вклучува : 1x Карактеристики На Капакот На Кутијата За Ткиво : - Две големини : Две големини за избор, нашиот држач за кутии за ткиво може да ги собере повеќето стандардни големини и кутии за ткива или купишта ткива, ткива на лицето. - Висококвалитетни Материјали : кутиите За Ткиво се рачно изработени од висококвалитетна пвц двострана кожа, која е мека на допир и издржлива. - Отворање На Двете Страни : со двете страни отвори, што го олеснува покривањето на кожната кутија за ткиво за промена на кутијата за ткиво или надополнување на ткивото. - Копчиња И Рачки за прицврстување : Копчињата За Прицврстување на страните овозможуваат отстранлива рачка, може да се расклопат и израмнат кога не се користат и да се стават во куфери и кеси за лесно складирање и преносливост. - Моден Дизајн : Печатени на врвот и сите страни (без печатење на дното и рачките). Коцка за покривање на кутијата за ткиво совршено го украсува вашиот дом, дневна соба, бања, маса, и убава и функционална. - Се однесува на : капакот на кутијата За Ткиво е многу погоден за маси, клупи, ноќни маси, работни површини во вашиот дом, спална соба, бања, дневна соба, кујна, тоалет, канцеларија, стан, трпезарија, автомобил итн. - Лесно за чистење : Само избришете го со влажно бришење. Ве молиме имајте предвид дека не се пере, може да се пере во машина итн.

Карактеристики

Two sizes:
Square
Rectangle:
9.4*5.1*3.6in
Material:
pvc double-sided leather
Package includes:
1x Tissue Box Cover
Features:
- Two sizes:
Two sizes for choice, our tissue box holder can hold most standard sizes and tissue boxes or stacks of tissues, facial tissues.:
- High-quality Materials:
Tissue boxes are handcrafted from high quality pvc double-sided leather, which is soft to the touch and durable.:
- Both Sides Opening:
With both sides openings, making leather tissue box cover easier to change the tissue box or replenish tissue.:
- Snap Buttons & Handles:
Snap buttons on the sides allow removable handle, can be disassembled and flattening when not in use, and put into suitcases and bags for easy storage and portability.:
- Fashion Design:
Printed on the top and all sides (no print on the bottom and handles). Tissue box cover cube perfectly decorates your home, living room, bathroom, table top, both beautiful and functional. :
- Applies to:
Tissue box cover is very suitable for tables, desks, bedside tables, countertops in your home, bedroom, bathroom, living room, kitchen, toilet, office, apartment, dining room, car, etc.:
- Easy to clean:
Just wipe it off with a wet wipe. Please note that it is not washable, machine washable, etc.:

Производи во категоријата